user_mobilelogo
Wegwijzer Zuid Limburg

Zuid-Limburg

ER VALT VEEL TE BELEVEN!

View more
Wegwijzer Noord Eifel

Noord-Eifel

VOOR DE NATUUR LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer Vulkaneifel

Vulkan-Eifel

VOOR DE WANDEL LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer Moezel

Langs-de-Moezel

NOG IN ONTWIKKELING!

View more

Vakantie op de de boerderij met paarden, Logeerboerderij, vakanties voor kinderen en gezinnen, vakantiewoningen, vakantie huizen, appartements.

Welkom op de stoeterij Pfauenhof
Gezinsvakantie met goed gevoel in harmonie met de natuur

In de vulkanische Eifel met zijn beroemde kratermeren, is het Pfauenhof gelegen aan de rand van de Utzerath in een weilandvallei, omringd door bossen. Hier kunt u uw droom van het landleven beleven. We laten onze gasten graag proeven van de liefde voor de natuur en het genot van de vele dieren. Wij fokken al 30 jaar met passie nobele volbloedpaarden.

Voor kinderen, die zijn in het bijzonder welkom hier, wacht er een volledige menagerie van dieren. 25 paarden, merries met veulens, lieve Welshponies en goede rijpaarden, de ezel Grisella, 2 Dalmatier-honden, katten, konijnen, kippen en natuurlijk de pauwen.

In de 6 vakantie-appartementen voor 2-6 personen, comfortabel en met veel sfeer, voelt u uzelf meteen op uw gemak en op de verzorgde stoeterij-terreinen, met haar kleurrijke bloemen, kunt u uw gedachten de vrije loop laten gaan.

In het dorp ligt het 400 jaar oude vakwerkhuis voor de romanticus met een open haard, ingericht met veel antiek.

Actieve vakantie beleven: paardrijlessen voor alle leeftijden, begeleide buitenritten, pony wandelingen met picknick, rij-spelen, Unimog ritten, barbecue aan een schone beek met kampvuur, stokbrood en rode wijn gratis. De schuur, de boomhut en onze herderswagen en niet in het minst de vreugde van de vele dieren - een boerderij en rijervaring op een bijzondere en onvergetelijke manier!

Zo goed kan een vakantie op het Pfauenhof zijn! Country living op z'n best. Of het nu een grote vakantie – een break –  een weekend of een geplande familiereünie bij ons is!

Wij kijken uit naar uw bezoek

 

Gestüt Pfauenhof
Egon en Dorle Kessler
Mühlenweg 2-4 
54552 Utzerath

 

menu knop 02

Lieserpfad

LieserPfad

Feld und Wasser

View more
Eifelsteig

Eifel-Steig

Wandelen in de Eifel

View more
Wandelen in de Rijnland-Palts

Wandelen.

Wandelen in de Rijnland-Palts

View more
Vulkaneifel Natur und Geopark

Natur-Geopark

Het land van maren en vulkanen

View more